Zopim Nedir? E-Ticaret Sitelerine Faydaları Nelerdir?

Zopim Nedir? E-Ticaret Sitelerine Faydaları Nelerdir?

Zopim; müşterilerinize e-ticaret siteniz üzerinden hızlı ve etkili destek sağlayabileceğiniz online destek modülüdür. Sitenizde gezinen kişilerle canlı olarak iletişim kurmanızı sağlayan bu yazılım aynı zamanda anlık istatistikler de verir. Sayfanızda gezinen kaç kişi var, hangi sayfaları geziyorlar, nereden sitenize ulaşmışlar gibi birçok bilgiye eş zamanlı olarak ulaşmanızı sağlar.

Canlı sohbet sayesinde işletmeniz her zaman açık olur ve müşterileriniz sizinle istedikleri yerden iletişime geçebilirler. Zopim ile birden fazla müşteriye hizmet sağlayarak hem web sitenizin hem de müşterilerinizin verimliliğini artırabilirsiniz. Verimlilik artışı, toplam müşteri bekleme sürelerini azaltır ve müşteri memnuniyet değerlerini artırır.

Zopim sayesinde daha fazla satış sağlayan etkileşim fırsatları yaratabilirsiniz. Çünkü; canlı sohbet web sitenizin dönüşüm oranını %25 yükseltebilir.

Son olarak; müşterileri yönlendirme ve soru-cevap amaçlı kullanarak hem telefon trafiğinizi azaltabilir hem de müşterilerinize gerçek kişilerle iletişim kurmalarına dayalı güven verebilirsiniz.

Author image

Bilgi Paylaşım

Faydalı bilgi paylaşım

Paylaş:

İlk yorum yapan siz olun

Yorum