E-Ticarette Kazanç Elde Etmenin Yolları Nelerdir?

E-Ticarette Kazanç Elde Etmenin Yolları Nelerdir?

E-ticaret; günümüzde ticaretin dijitalleşmiş, pazar yerinin dijital ortama taşınmış halidir. Dijital pazar yani e-ticaret ile kazanç elde etmenin birçok yöntemi bulunmaktadır. Bu yazımızda, e-ticaretten kazanç elde etmenin yöntemlerini inceleyeceğiz.

Kobinet E-Ticaret Paketleri ile E-Ticaretten Kazanç Elde Edin

Sizlere sunmuş olduğumuz e-ticaret paketleri ile bir web site sahibi olabilirsiniz. Web site sahibi olmadan önce, hangi ürünlerin satışını yapacağınıza karar vermelisiniz. Bu esnada; karınızı nasıl artıracağınızı ve nasıl daha başarılı hale gelebileceğinizi mutlaka araştırmış olmalısınız. 

Bir başkasının e-ticaret sitesinde ya da sanal pazar ortamında satış yapmak yerine yatırımınızı kendi sitenize harcamak hem marka değeriniz için hem de müşterilerinizin güvenini kazanmanız için sizi ileri taşıyacaktır. Ayrıca kendi web sitenizin olmasının en büyük artısı, komisyon ücreti vermeyecek olmanızdır. Komisyon ücreti vermediğiniz için tüm kar size kalacaktır. 

Bir web sitesine sahip olmanızın avantajları olduğu gibi mutlaka dezavantajları da olacaktır. Bu dezavantajlardan bir örnek verecek olursak; henüz bilinmeyen bir "marka", bilinmeyen bir site olacağınızdan dolayı ziyaretçi sıklığı pek yoğun olmayacaktır.

İşte bu noktada bizler, Kobinet olarak her zaman yanınızdayız !

Kobinet Yazılım'ın uzman kadrosu ile web sitenizin SEO düzenlemeleri sağlanacak, sizlere etkin kullanımlar hakkında bilgiler verilecek ve meta açıklamalarınız sayesinde Google aramalarında her zaman ön planda olmanız sağlanacaktır. Bunun yanı sıra sizlerin de ziyaretçi sayınızı artırmak amacıyla reklam yatırımı yapmanız adınızın en kısa sürede duyulmasına ve satışlarınızda pozitif yönde ivme kazanmanıza oldukça katkıda bulunacaktır.

Özellikle daha önce satış yapma deneyimine sahipseniz ya da fiziki ticarette bulunduğunuz bir şirketiniz varsa bu durum sizin için büyük bir avantaj olacaktır. Zaten geniş bir müşteri kitlesine sahipseniz, reklam için ayıracağınız bütçe yüksek rakamlara sahip olmayacaktır.

 

Markanız ile Satış Yapın

Eğer daha önce bu konu hakkında bir tecrübeniz yoksa; eBay, Trendyol, N11, GittiGidiyor, Hepsiburada, Amazon gibi web sitelerinde markanız ile satış yapmanız, adınızın duyulmasını sağlayacaktır. Bu durumun dezavantajı ise; bu tip mağazaların satış yaptığınız için sizlerden komisyon alacak olmasıdır. 

 

E-ticarette öne çıkmak için, reklamlar oldukça önemlidir. Web siteniz için ayıracağınız bütçenin yanında, reklamlarınız için de bütçe ayırmalısınız.

 

 

 

Author image

Bilgi Paylaşım

Faydalı bilgi paylaşım

Paylaş:

İlk yorum yapan siz olun

Yorum